Pazartesi, Mayıs 16

Beckham Erkekleri!

Beckham erkeklerini şüphesiz hepimiz seviyoruz. Her zaman iyi giyinmesini bilen baba Beckham, oğullarına da çok iyi bir örnek. Tabi bu başarılı seçimlerde Victoria kızımızı da unutmamak lazım. Her başarılı erkeğin arkasında mutlaka bir kadın olmalı değil mi? 

 

Şimdi stillerine bir göz atalım isterseniz.. Katıldıkları davette şık bir Beckham ailesi görüyoruz. Her zaman olduğu gibi uyum içinde olan aile bu sefer bej rengi tercih etmiş. Büyük ihtimal bütün bunlarda Vicky'nin parmağı var ama yapacak birşey yok. David'in stili Victoria'dan sonra bir hayli değişmiş olsa da onlar bu şekilde uyumlu ve güzel bir çiftler. Her halleriyle güzeller.
Benzer stili yakalamak için: Massimo Dutti, Burberry ve Sarar'a uğrabilirsiniz.     
             

Mutlu bir şekilde yuvalarına koşan Beckham'ları bu sefer havaalanında görüyoruz. Uçakta olsa, yolculuk tabi rahat olmak gerekiyor. Siyah eşofmanların içinde yine yakaladıkları uyumla harika görünüyorlar. David'in beyaz t-shirt üstüne salaş hırkası mükemmel bir seçim. Altına hafif bol bir jean ve Burberry ayakkabılarla hem rahat hem de çok stilish görünüyor. Küçük Romeo yine babasının izinde.. Taktığı bereyle, büyüyünce babasının tahtını ele geçirecek. Laf ola beri gele, derken bere de öyle her erkeğe yakışmaz. Beyler, size bir tavsiye çok zor da kalmadıkça ya da David veya Tarkan'a benzemiyorsanız, bere takmaktan kaçının. Cool değil aksine Comik oluyorsunuz. Benden söylemesi :)

Benzer stili yakalamak için: Diesel, Zara, Harvey Nichols'a göz atabilirsiniz..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...