Salı, Aralık 21

H&M çıkartması!!!

Uzun bir bekleyişten sonra nihayet İstinyePark'ta bünyesine H&M'i kattı. Yurtdışında gördüğümüz H&M'ler kadar büyük ve içerik olarak çok sağlam olmasa da, ihtiyaçları karşılıyor. Zaten zamanla her adım başına bir H&M açılacağından sorun yok -özellikle Sapphire'deki daha büyük olacaktır diye düşünüyorum- Şimdilik İstinyepark' takine en azından basic bir kaç parça almak için gidilebilir. Size öneride bulunmam gerekirse düz beyaz, gri, lacivert t-shirtler 19,95TL, jeanler 49,95TL- 79,95TL arası değişmekte. Jeande SQIN, WIDE ve SLIM modellerini tavsiye edebilirim. Bir de Super SQIN var onu daha çok beğeniyorum. Vücuda oturuyor, aynı zamanda skinny ve streç olması hem gündüz hem gece için rahat bir kullanım sağlıyor. Ayrıca her hafta yeni ürün gelmekte ve stok bulunmadığından gördüğünüz şeyi bir daha bulma olasılığınız düşük. Gördüğünüz ürünleri hemen alın. Bu hafta indirime girecek olan H&M'e hoşgeldin ziyareti yapmanızda fayda var. 
Alışverişiniz umarım 'gerçekten' kolay gelir:)


Konuşulanların aksine öyle çoook uzun bir kuyruk yoktu. Gayet rahat bir şekilde alışveriş yapıp çıktım. Ama dediğim gibi indirim zamanı bu görüntüler pek mümkün olmayabilir.




  

Sezon rengi taba, organic materyalden yapılma palto, yine bu sezon çok gördüğümüz dantelle birleşmiş. Çevreci olan paltoları daha çok seviyoruz :) Şık bir akşam yemeği için doğru tercih.

                         
 Bu görüntüyü de sevdim. Bol bir hırka, altına skinny bir jean, spor ayakkabılar, large boy bir çanta, dökümlü bir atkı. Hem rahat, hem şık, her ortama uygun. Akşam çıkmayı düşünüyorsanız altına topuklu ayakkabıyla hemen görüntüyü değiştirebilirsiniz. Ayrıca boynumuzu hiçbir zaman boş bırakmıyoruz bu sizin daha havalı görünmenizi sağlayacak.


 
Beğendiğim bir kaç şey: Bir ceketsever olarak sezonun trendlerinden çift renk blazer. Dore ceketle yılbaşında da spor bir şıklık yakalamanız mümkün.Kollarını kıvırınca astarın çizgili olmasıda tam detayseverlere göre. 80s renkli çanta şeker gibi pazar gezmesinde eşofman ve sweatshirtünüzle uyum sağlayacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...